Program


Migráció és Európa - Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadása

Migráció és Európa - Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadása

A tavalyi nagysikerű előadást követően ismét a Kölcsey Központ vendége hazánk legnépszerűbb kül- és biztonságpolitikai szakértője. A téma pedig mit sem veszített aktualitásából, hisz a pergő nyelvű szakértő meglátásai nagyon is beigazolódni látszanak. Mi történt az elmúlt évben, és mik a közeli jövő lehetőségei a világ és Európa nagyhatalmi játszmáiban?…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 10. csütörtök, 19:00

A tavalyi nagysikerű előadást követően ismét a Kölcsey Központ vendége hazánk legnépszerűbb kül- és biztonságpolitikai szakértője. A téma pedig mit sem veszített aktualitásából, hisz a pergő nyelvű szakértő meglátásai nagyon is beigazolódni látszanak. Mi történt az elmúlt évben, és mik a közeli jövő lehetőségei a világ és Európa nagyhatalmi játszmáiban?

Az est második felében lehetőség nyílik kérdések megválaszolására is. Téma-javaslataikat elküldhetik az info@fonixinfo.hu email címre, vagy írásban is leadhatják a Kölcsey Központ információs pultjánál. (Az előadás korlátozott időtartama miatt nem biztosítjuk minden kérdés megválaszolását.)
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!